VERZENDKOSTEN VANAF € 3,95 • VEILIG BETALEN MET IDEAL EN PAYPAL • TUSSEN 1-3 WERKDAGEN BIJ U THUISBEZORGD

MERKEN

NIETS MISSEN?

Schrijf je in voor de
maandelijkse nieuwsbrief

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Privacy Statement

  • Home
  • >
  • Privacy Policy

 

Beveiligingsverklaring;

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WPG)door ons opgeslagen en verwerkt.

Inlichtingen;

Al uw persoonlijke gegevens kunt u ten alle tijde opvragen,corrigeren,intrekken of verwijderen. Neem hiertoe contact op met info@cadeaudefi.nl of stuur een schriftelijk verzoek per post.

Informatie aan derden;

Wij geven uw persoonlijke gegevens,met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.U kunt deze toestemming altijd intrekken. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders en die voor de afwikkeling van de bestelling bepaalde gegevens nodig hebben (zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die zorgt voor het afhandelen van de betaling) In deze gevallen worden echter uitsluitend de minimaal noodzakelijke gegevens doorgegeven.

Nieuwsbrieven;

U kunt u aan melden voor onze nieuwsbrief via onze website. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwste producten ,acties en nieuws.

Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van ons ,dan kun u zich eenvoudig afmelden onderaan de nieuwsbrief.